Cockney Rebel des Terres d'Armor
REBEL

Rebel är en nyfiken och glad kille, vilken vi importerade från Des Terres D'Armor i Frankrike. Han bodde nästan ett år på den franska landsbygden innan vi kunde ta hem honom, och hans fodervärdar där tränade både lite lydnad och ställde ut honom ett par gånger åt oss. I French Championship Show 2008  ställdes han i valpklass och blev 4:e bästa valp bland ganska många små staffar.


Rebel är en liten kille med mycket energi, nyfikenhet och är en fruktansvärt snäll kille med mild karaktär. Han skulle bokstavligen talat aldrig göra en fluga förnär; det har hänt att flugor krupit upp i nosen på honom!  Han har väldigt tydligt språk och är mycket social. Han är flockens clown som tycker om att lukta på blommor... Han älskar också att åka lastbil, och när man frågar "Vad säger lastbilen?" svarar han med "BRUUMM bruumm bruum!"


Han är väldigt framåt och mjuk och slänger sig ner med en duns på ryggen för att bli kliad på magen. Hittills har han hunnit ta ett Cert och några CK:n, samt tagit några riktigt fina placeringar i utställningsringen. Han är dessutom en riktig finsmakare och lite bortskämd, så vi blir nog de enda på träning och utställning som går med franska ostar i fickan.


Tack Damien och Laetitia på kennel Ultimate Fantasy som tog hand om Rebel och öppnade sitt hem för honom i väntan på att hans rabiesvaccination skulle gå igenom! Tack också till Amélie Chaine för att vi fick köpa denna fina kille.

Född: 2007-11-13

Reg nr: S66814/2008

Höjd: 38 cm        Vikt: 16,5 kg

Utställning: 1xCert, 2 BHKL 2, 4xCK

L2HGA: Clear            HC: Clear

MH: Känd mental status med 1:a på skott