NTD-M ITD-M ATD-M  ETD CCF1 Snögrisens Après Minuit

BOWZER

Född: 2012-08-05

Reg nr: SE48240/2012

Höjd: 39 cm       Vikt: 15 kg

Utställning: Excellent, 3e Bästa Junior, CK

L2HGA: Gen. Clear       HC: Gen. Clear

HD: B/C         ED: 0

Öga: UA

Patella: 0

MH: Känd mental status med 1:a på skott

Övrigt: Godkänt Doftprov Eukalyptys, Genomfört BPH, Novice Trick Dog Masters, Intermediate Trick Dog Masters, Advanced Trick Dog Masters, Canine Conditioning Fitness Diplom lvl 1, Klubbtitel SSBTK Trick Champion


Bowzer kommer från vår kull efter Snögrisens Galaxy Express "Vilma" och fransmannen Cocktail X'Plosif des Terres d'Armor som är kullbror till vår Rebel.  Han är den första hanen från vår uppfödning som vi sparar hemma, och är därför ganska speciell för oss. Sekunden han föddes var min första tanke "Du är MIN!"


Han är en kille med mycket motor, väldigt villig att lära, är mycket hörsam och har en väldigt bra on/off-knapp. Han är väldigt nyfiken, framåt och älskar att hitta på saker. Förutom ett stort föremålsintresse så upptäckte vi ganska tidigt att han har en riktigt bra nos som han dessutom gärna använder, så vi har börjat träna Nosework med honom vilket han tycker är jättekul, och tanken är att vi ska starta någon tävling framvöer.


Mat är hans stora passion,och då står kålrot högt på listan av favoritgodisar. I vår familj har han tagit på som kramnalle - han vill alltid att alla är glada och om någon är nere gör han allt han kan för att lätta upp stämningen vilket han oftast lyckas med mycket bra.


Han är väldigt förtjust i barn och väldigt glad i vår dotter Mollie, och försöker sno ett par pussar av henne så fort han får tillfälle. När det kommer tikar på besök är han den perfekta gentlemannen och gör allt för att tösen ska känna sig som hemma.