Kennelträffen -18


Den 20 oktober anordnade vi vår 7e kennelträff, som liksom de senaste hölls på Sölvesborgs Brukshundklubb. Vi hyrde stuga och plan så att vi hade tillgång till toalett, grill, kaffe och värme. 36 människor och 21 hundar blev vi denna gång!


Dagen började med kull-MH där alla från K-kullen MH beskrevs tillsammans med sista tösen att MH-beskrivas från I-kullen där nu alla har Känd Mental Status och Rut från J-kullen.


Lunch serverade vi runt 12-tiden för alla närvarande och tårta med sång för Chilis fodervärd MIa som fyllde år dagen i ära. Efteråt började fler strömma in för själva kennelträffen, och det var riktigt kul att se att alla lyckades sysselsätta sig med olika saker, både att mingla runt bland varandra och hälsa på varandra och hundarna, prova lite agility, öva träning, testa lekplatsen osv tills alla MH:n var avklarade.
Efter genomförda MH:n och lite mingel fick alla gå en lite klurig tipsrunda där alla behövde tänka till lite extra. Hundarna och deras ägare var svars-alternativen på inte så uppenbara frågor. Då alla hade fått gnugga geniknölarna rättades svaren genom olika utmaningar, där de som varit alternativen fick tävla mot varandra i olika moment. Alla tog sin an uppgifterna på fullaste allvar och kämpade riktigt ordentligt, både stora och små!

Marie och Mulle vann tipsrundan med 10 rätt svarsalternativ, och vann en jättefin Flirtpole.


Framåt senare eftermiddag var det dags för grill och jag tror alla var rätt slut både fysiskt och mentalt så jag tror alla sov lika gott som jag sen.


Det var otroligt kul att träffa alla familjer och hundar, vilken skön stämning vi hade med positiva och härliga människor och hundar! Jättetack till alla som närvarade, jag hoppas att alla hade en trevlig dag! Och vi hade ju faktiskt ganska tur med vädret även denna gången!


Ett stort tack till alla underbara valpköpare som ville komma på träffen, det var en underbar stämning och jag hoppas att alla hade lika roligt som vi. https://www.youtube.com/watch?v=pgSJURH0rP0


Nedan hittar ni filmer på MH-beskrivningarna genomförda under dagen.