Valpkullsträffen -16


Den 20e mars ordnade vi en träff främst för grabbarna i H-kullen och Veras valpar från Gävle, i samband med Mentalbeskrivningar på Sölvesborgs Brukshundklubb. Nio stycken spralliga 1-åringar med familjer kom, och även lilla Zini från I-kullen dök upp.


Vid 7:30 började vi samlas för att de långväga gästerna från Gävle skulle hinna ut på MH-banan. Gävle-valparna var först ut för att Jenny & Mathias skulle hinna se alla sina valpar göra MH. Under dagen fylldes antalet på och vi gjorde vårt bästa för att hålla värmen uppe under förmiddagskylan.




Vid lunch höll vi paus och passade på att träffa alla våra hundar och valpköpare. Vi bjöd på varm smörgåstårta till valpköpare, figuranter, testledare och beskrivare, och efteråt fick vi en underbar överraskning av Hildas fodervärd Helena som hade bakat en otroligt fin (och god) staffe-tårta som hon tagit med och bjöd på!


Vi passade såklart också på att ta lite bilder på alla 1-åringarna! Vi filmade även MH:na vilka ligger längst ner på sidan för de som vill titta.


Tack allihop  för att ni ville komma och för att ni hjälpte till att göra dagen så bra som den blev!