Kennelträffen -09


Vår andra kennelträff hölls denna gång på Växjö Brukshundklubb den 5:e september, då vi tänkte att de nu vuxna valparna skulle få möjlighet att mentalbeskrivas. Dagen började redan klockan 8 då första hund skulle ut på planen. Runt 12 var det kaffe och fika för att sedan fortsätta till 15.00 då alla hundar var avklarade och mentalbeskrivna. Vi hann även med att fota, prata en massa, titta på mentalbeskrivningarna och mäta ett par av hundarna.


Vi hade åter tur med vädret även om det blev enstaka övergående regnskur. Denna gången mentalbeskrevs 2 hundar från A-kullen och 2 från B-kullen, samt. vår importhane och vår Tekla, men även en liten tjej från Stora Kulltorps Kennel. Vi var väldigt nöjda över resultaten och är superstolta över allihop.

Tack till alla våra valpköpare som kom dit och förgyllde vår dag och vi hoppas att vi ses vid senare träffar! Kramar på er.

Det blev ett par korvar och sojakorvar på grillen (förlåt för att jag glömde potatissalladen till flintastekarna och quorn-filéerna…) och lite kaffe till det. Därefter var det dags för lite uppställningsträning och lite prova-på agility för valparna, innan man började dra sig hemåt när knotten började krypa fram.