Kennelträffen -11


Vår tredje kennelträff hölls den 3:e september 2011, även denna gång på Växjö Brukshundklubb för att vi skulle få möjlighet att MH-testa några av valparna. På grund av tikar som löpte, en tå-stukning, husköp och andra oförutsedda händelser blev vi färre än vi räknat, men vi hade himla trevligt vi som lyckades komma! Vi startade igång vid 8-tiden med första MH:t, fick i oss lite lunch och fortsatte tills alla hundarna var MH-testade.


Efter en halv dag med MH-beskrivningar var det definitivt dags att hälsa mer ingående på alla hundar, släktingar till sina hundar och kullsyskon. Vi fick också finbesök av Dexter från vår sista kull som bara var 3 månader och hans familj, jätteskoj!

Därefter var det självklart dags för den obligatoriska fotograferingen, så ett par uppställningar blev det näst.

Efter fotograferingen hade några gett sig av för dagen, vi övriga kastade några hamburgare på grillen, pratade lite allmänt hade trevligt medan hundarna vilade. Sen var det dags att testa agilitybanan vilket vart himla populärt för
speciellt ett par av töserna. Efter nära en timme på prova-på agility hade vi tänkt lägga ett par enklare spår för att visa ett par valpköpare, men både valpköpare och uppfödare bestämde sig för att vi vart lite trötta efter en lång dag, så framåt kvällen sa vi hejdå till nästa gång.


Tack alla ni som kom och gjorde en underbar dag med oss, vi hoppas att vi ses på nästa träff!