Kennelträffen -12


Den 11 februari ordnade vi en liten kennelträff efter initiativ och påtryckning från en valpköpare som var sugen på att träffas med hundarna. Det visade sig att även valpköpare lite längre  ifrån var sugna, så det kom även ett par som halkade ner även från Linköping, till en sjö här i Rottne där träffen skulle vara.


Vid middagstid började hundar iförda jackor och valpköpare i förda mössor komma, det blev lite fotande, hälsande både på människor och hundar från alla håll. Några familjer med scootrar och pimpelfiskespö tyckte också att sjön vart himla bra, så det blev tyvärr inte läge att låta hundarna springa sig varma bland alla scootrar, så vi fick nöja oss med lite
promenader på isen för att hålla sig i rörelse och få upp lite värme i kylan.


Vi försökte fota våra "små" valpar och träna lite uppställning inför vårens utställningar, men det är inte så lätt i kylan.

Gunnars matte Maria var jättesnäll och höll i en kort genomgång i klicker-träning för alla och visade med deras rottis Texas några enkla övningar, vilket resulterade i att många blev väldigt intresserade i klicker-träning och någon ville börja redan på träffen.

Efter klicker-genomgången började tårna att domna bort en aning, så vi bestämde oss för att nöja oss för denna gången, och alla körde hemåt.


Hoppas att alla hade en trevlig vinterdag ute i Rottne och att alla tår sitter kvar, så ser vi fram emot en något varmare träff i sommar igen!