SEVCH LD1 NTD ITD Snögrisens Zini Dib Bang Bang

ZINI

Född: 2016-01-10

Reg nrSE15839/2016

Höjd:  36 cm          Vikt: 11,5 kg

Utställning: BIR-Valp, 2xHP, Excellent

Höfter: A

Armbågar: 0

L2HGA: Gen. Clear       HC: Gen.Clear

Ögon: UA

Patella: 0

MH: Känd mental status med 1a skott

MT: Godkänt MT, 552 poäng


Övrigt: Godkänt Anlagsprov Spår, 3 x 1a Pris Öppenklass Viltspår, Viltspårschampion,

GK Rallylydnad Nybörjarklass, Diplom Lydnadsklass 1, Diplom Nybörjarklass Trick Dog, Mellanklass Trick Dog


Zini är en dotter till Bianca och holländska Beer som jag och Petra (som precis hört av sig som valp-spekulant) körde ner till Holland för att para Bianca med.


Hon är framåt och har gott självförtroende, och mycket egen vilja. Får hon inte som hon vill så tjurar hon högljutt. Hon är den sanna allround-hunden som tillsammans med sin fodervärd tar sig an allt möjligt, både privat och i officiella sammanhang.


Hon har en stor arbetslust som används inom allt från nosarbete till tävlingslydnadsträning. Redan vid 9 månaders ålder genomförde hon och fick Godkänt Anlagsprov Viltspår, och kort därefter gick hon tre godkända Viltspårsprov Öppenklass och blev därmed Svensk Viltspårschampion.


I maj samma år startade hon sin första tävling i Lydnad Startklass och fick uppflyttningspoäng och kort därefter gjorde hon om det. Hon har även startat Rallylydnad Nybörjarklass med Godkänt resultat.


Hon går även utbildning till räddningshund och i april 2018 fick hon plats på Mentaltest som hon flög igenom utan problem, med 552 poäng och höga vitsord från domarna.


Hon har en lika aktiv "fritid" som tävlingskarriär, och hemma sysselsätts hon med nosework, parkour, att söka upp pet-flaskor utomhus, samt att söka och oskadliggöra spindlar åt matte inomhus.


Hon bor hos och tränas av fodervärd Petra i Kristianstad.