LD Startklass NTD-M ITD-M ATD-M Snögrisens Gremlin

GREMLIN

Född: 2015-02-18

Reg nr: SE19513/2015

Höjd: 36 cm       Vikt: 11 kg

L2HGA: Gen. Clear       HC: Gen. Clear

HD: B             

Öga: UA

MH: Känd mental status med 1a på skott

Övrigt: Lydnadsdiplom Startklass, 3xUppfl. Startklass Tävlingslydnad, Novice Trick Dog, Intermediate Trick Dog, Advanced Trick Dog Masters, Klubbtitel SSBTK Trick Champion


Söta lilla Gremlin är verkligen mattes pojke. Vi hade inte planerat att behålla fler hanar hemma, men då vi upptäckte att en av valparna i H-kullen hade armbågsluxation vid 5 veckors ålder så valde vi att operera honom som ett pilotfall hos en duktig kirurg. Då han var 15 veckor gammal hade han redan gjort två operationer i benet. Eftersom man inte vet hur det kommer se ut i framtiden med hans ben, och vilka kostnader det medför, så valde vi att ha kvar honom hemma och ta allting efterhand.


Han är en otroligt tillgiven kille som helst sitter på mattes axel ifall tillfälle ges, annars ligger han i knät. Han älskar att använda huvudet och glänser på kurserna på brukshundklubben där vi tränar lydnad med honom. Han är väldigt kontaktsökande och är den enda hund jag har haft där fysisk kontakt är en lika bra belöning som godis vid träning.


Gremlin kommer av uppenbara skäl inte att ställas ut något, men vi kommer att fortsätta med tävlingslydnad och antagligen någon form av nos-arbete i framtiden.