Albin

ALBIN

Reg nr: S18197/98

Född: 1998-02-17       Död: 2013-03-20

Höjd: 41,5 cm       Vikt: 18,5 kg

Utställning: VETKK 1, 1xHP

L2HGA: Clear

MH: Känd mental status med godkänt skottAlbin, Abbe, Snuffe, Knubbe, Abbe-man, gubben, knäppko, nalle-valp, gammelman, grisevalp, bubben, babben... kärt barn har många namn!


Du min första älskade vite  prins som funnits med mig genom hela mitt vuxna liv, från 15-åring till 30-åring, alltid lika frisk, glad och pigg på att hänga med på allt, jag trodde nog aldrig att du skulle lämna mig. Under stolta 15 år fick jag ha med dig, och varje minne är så starkt etsat i mig, både i hjärtan och i hjärtat.


Du kom till mig, en liten valp, när jag var 15-åring punkare med tuppkamm, du har följt mig under alla tonårsbekymmer och drömmar, i bra och sämre tider, du fanns vid min sida när min dotter föddes och du har funnits även vid hennes sida under hela hennes uppväxt - nästan in i även hennes tonår. Det var du som var Snögrisen, och gav namnet åt kenneln. Du har funnits med mig under mitt vuxna liv och du har alltid varit vid min sida.


Det är så mycket som ryms under 15 år, Albin. Vi har haft en himla resa tillsammans. Jag är så tacksam att jag fick så många friska år med dig och jag vet att jag haft sån otrolig tur att få just dig bredvid mig, min älskade livsföljeslagare. Jag undrar hur jag ska kunna fortsätta utan dig, ​jag har inte ens ätit upp en enda smörgås själv på 15 år, jag saknar att dela dem med dig... och jag saknar våra promenader, att somna med dig och att vakna med dig.


Tack för allt min älskling, jag vet att du väntar på mig tills jag också kommer till Nangijala. ​​​​​​